martes, 14 de junio de 2011

COMPAREM MARQUES DE XOCOLATA. QUINA N'ÉS LA MILLOR?



1) Un requadre-resum amb un mínim de 5 varietats/marques de xocolata.

 

VARIETATS
MARQUES
En pols
Lindt
Desfeta
Valor
Negre
Ferrero
Farcida
Nestlé
Amb llet
Milka

2) Un informe amb les vostres conclusions.

· NOM DE LA MARCA: Nestlé.
· TIPUS DE XOCOLATA: Xocolata amb llet sense ametlles.
· COLORS PREDOMINANTS EN L’EMBOLCALL: El color predominant és el vermell, però també n’hi ha d’altres, com el marró i el blanc.
· INGREDIENTS: Sucre, llet (15’5%), mantega de cacau, cacau, llet en pols, emulgent (lectina de soja), traces de fruits secs. Conté com a mínim un 25% de cacau.                                          
· PES DE LA RAJOLA: 150g.
· PREU DE LA RAJOLA: 0’79€. 
· EL QUILO COSTARIA: 6,32€.
· LLENGUA O LLENGÜES EN QUÈ ES DóNA INFORMACIÓ: Castellà.
· ES DIU EL LLOC DE PROCEDÈNCIA DEL CACAU? D’ON VE?: No.

· HI HA TELÈFON D’ATENCIÓ AL CLIENT? QUIN ÉS?: Si, 902 112 11*.
· LLOC DE FABRICACIÓ: Esplugues de Llobregat (Barcelona).



·NOM DE LA MARCA: Kinder (Ferrero).
·TIPUS DE XOCOLATA: Xocolata amb llet.
·COLORS PREDOMINANTS EN L’EMBOLCALL: V
ermell, taronja i blanc
·INGREDIENTS: xocolata amb llet extra fi, sucre, llet desnatada en pols, grassa vegetal, mantega, emulgents: lectina de soja. 33% de llet i 13% de cacau.
                                                                                                 
   ·PES DE LA RAJOLA: 100g.
·PREU DE LA RAJOLA: 1’25€.
·EL QUILO COSTARIA: 12’5€
·LLENGUA O LLENGÜES EN QUÈ ES DóNA INFORMACIÓ: Castellà i portuguès.
·ES DIU EL LLOC DE PROCEDÈNCIA DEL CACAU? D’ON VE?: No. -
·HI HA TELÈFON D’ATENCIÓ AL CLIENT? QUIN ÉS?: No. --
·LLOC DE FABRICACIÓ: El Prat de Llobregat (Barcelona).



·NOM DE LA MARCA: Lindt.
·TIPUS DE XOCOLATA: Xocolata amb llet.
·COLORS PREDOMINANTS EN L’EMBOLCALL: Marró i blanc.
·INGREDIENTS: Sucre, mantega de cacau, llet en pols, pasta de cacau, lactosa, llet desnatada en pols, emulgent: lecitina de soja, aroma: vainilla. Conté un 30 % de cacau.
·PES DE LA RAJOLA: 125g.
·PREU DE LA RAJOLA: 1’10€.
·EL QUILO COSTARIA: 8’80€.
·LLOC DE FABRICACIÓ: Suïssa i Alemanya.
·LLENGUA O LLENGÜES EN QUÈ ES DóNA INFORMACIÓ: Castellà i portuguès.
·ES DIU EL LLOC DE PROCEDÈNCIA DEL CACAU? D’ON VE?: No. -
·HI HA TELÈFON D’ATENCIÓ AL CLIENT? QUIN ÉS?: No. -



·NOM DE LA MARCA: Milka.                                                         
·TIPUS DE XOCOLATA: Xocolata amb llet i avellanes.
·COLORS PREDOMINANTS EN L’EMBOLCALL: Lila.
·INGREDIENTS: Sucre, llet desnatada en pols, greix de llet, mantega de cacau, sèrum de llet en pols, avellanes mòltes, emulgents: lectina de soja, aroma: vainilla. 30% de cacau.         
· PES DE LA RAJOLA: 125g.   
·PREU DE LA RAJOLA: 0’95€.
·EL QUILO COSTARIA: 7’60€
· LLOC DE FABRICACIÓ: Àustria, Alemanya, Polònia...
·LLENGUA O LLENGÜES EN QUÈ ES DóNA INFORMACIÓ: Castellà, francès, alemany.
·ES DIU EL LLOC DE PROCEDÈNCIA DEL CACAU? D’ON VE?: No. –
·HI HA TELÈFON D’ATENCIÓ AL CLIENT? QUIN ÉS?: No. -




Hem comprovat que no té res a veure la quantitat de cacau que conté la rajola amb el preu. Valor és la més cara (12'93 €/kg) i només conté un 13% de cacau, encanvi, Nestlé amb un 25% de cacau és la més barata (6’32 €/kg). Cap marca diu d’on prové el cacau.
Els colors predominants dels embolcalls són el vermell, el blanc i el marró, i en algunes ocasions el lila i el blau. Totes les marques posen la informació en castellà i algunes en portuguès, anglès i/o francès, i només una té telèfon d’atenció al client, per exemple, Nestlé: 902 *** ***. El cost de la trucada no està inclòs en l’embolcall.

No hay comentarios:

Publicar un comentario